Argrarische nieuwbouw

Agrarische nieuwbouw is een specialisme waarin we, zeg maar gerust, niet zomaar zijn te evenaren. Stallen voor rundvee, varkens, kippen of loodsen en bewaarplaatsen zijn bij ons doordacht en doelgericht. Nieuwe bouwmethoden en innovatie op basis van prefab-bouwsystemen geven zekerheid vooraf en kwaliteit nadien, wat voor ons onvoorwaardelijk is. Dus hierin willen wij vooruit.

Ook het op traditionele wijze bijbouwen van een stal of loods is wat we kunnen en ook graag blijven doen met onze vakmensen.

Wij denken en tellen graag mee. Gaat het over de Maatlat voor duurzame veehouderij en mogelijkheden voor willekeurige afschrijving op nieuwe gebouwen? Dan kijken wij mee naar het toe te passen ventilatiesysteem, de luchtinlaat, mestriolering, emissieoppervlak, kostprijs per eenheid, percentage dichte vloer, daglicht toetreding, volume in de stal, regelingen enzovoorts. Welke aannemer neemt net als wij het initiatief en de regie voor alle partijen voor zijn rekening? Als de planning klaar is weet u al wanneer de stal in gebruik kan worden genomen. Wat we zeggen is ook wat we doen.

Bekijk onze referenties


Contact

Heeft u vragen of opmerkingen dan horen wij dat graag!